Wat klanten vinden van onze service

 

Schrijf een bericht

In een sprint naar de opening van onze B&B, sprintte Berry met ons mee. Met snelle reacties en goede vragen, bouwde hij voor ons een website die uitstraalde wat wij in gedachten hadden, rust, aandacht en professionaliteit.
Het was erg fijn samenwerken met iemand die mee en vooruit denkt.
Dank hiervoor!
Dankzij de heel persoonlijke benadering van Berry, heb ik in korte tijd een website (www.lolkemaadventures) kunnen neerzetten die echt bij mij en mijn diensten past.
Berry is erg snel met reageren op vragen en verzoeken.
Top!!
OVK Webdesign heeft voor ons een nieuwe website gerealiseerd met handige nieuwsbriefmodule. Gekoppeld aan een nieuwe laptop en office 365 is WijnZinnig Gendt weer helemaal up to date.
Een geweldige support van Berry Asselman heeft ervoor gezorgd dat wij nu zelf de website kunnen aanvullen met berichten en agendapunten. Duidelijke uitleg, korte lijnen, super service en een prachtig eindresultaat.
Complimenten voor OVK Webdesign!
Met vriendelijke groeten,
Guido Lenting
WijnZinnig Gendt
Met dank aan Berry heb ik inmiddels de website www.schoolpoint.nl weer in een geheel nieuw en fris jasje zitten. Makkelijk in het gebruik en in overleg met Berry is (bijna) alles mogelijk.
Na dit succesverhaal en enorm fijne response van mijn klanten dan ook een 2e business in samenwerking met Berry online gekregen: www.displaypunt.nl. Deze webshop is zeer eenvoudig bij te houden en overzichtelijk voor mijn klanten. Mocht ik ergens niet uitkomen dan is Berry altijd snel bereikbaar en welwillend te helpen.
Berry heeft mijn bedrijfssite www.verderingesprek.nl opgezet. Ik ben heel tevreden met het resultaat. De site wordt door de meeste mensen als professioneel, overzichtelijk en mooi ervaren. Berry is een rustige en aangename professional, die voortvarend aan de slag gaat. Het contact met hem is laagdrempelig en hij reageert snel op verzoeken. Dit leidt tot een prettige en productieve samenwerking. Berry weet zijn diensten goed toe te lichten en is heel transparant en betrouwbaar in zijn aanpak. Ik beveel de diensten van Berry en OVK dan ook in goede vertrouwen aan.
Ik heb Berry als zeer betrokken, deskundig, service-gericht en pro-actief ervaren. Net twee weken online en al heel wat complimenten gekregen over de mooie uitstraling van de website. Een aanrader dus!
Berry is al weer een aantal jaren mijn steun en toeverlaat. Hij heeft net mijn website weer verbouwd. Het ziet er weer prachtig uit, en vooral ook goed vindbaar voor mijn potentiële klanten. Ik ervaar Berry als zeer betrouwbaar. Hij komt zijn afspraken altijd na. Als het even niet lukt of gaat passen geeft hij dat ook aan. Kortom, ik ben blij met onze samenwerking.
Wij zijn zeer tevreden met onze website van OVK webdesign. We zijn nu een jaar actief en hebben inmiddels veel reacties gehad over hoe professioneel de uitstraling is. Daarnaast is de service van Berry uitstekend. Naast het goede advies en begeleiding is het hem nooit teveel om iets extra's voor je te doen. Ook allemaal op basis van service! Helemaal top en ik kan OVK Webdesign aan iedereen aanraden die een goede website wilt.
De website van Natuurvisie is online. Met dank aan OVK. Wat een heerlijk bedrijf om mee te werken. Iedere vraag wordt snel beantwoord en Berry denkt graag met je mee in oplossingen. OVK overtrof zelfs mijn verwachtingen. Een aanrader voor wie een betrouwbare partner zoekt voor zijn/ haar website.
Beste Berry,

Wat een prachtige website heb je voor ons hypotheek- en verzekeringskantoor gemaakt zeg! Tijdens een eerste gesprek op ons kantoor heb je ons haarfijn verteld wat de mogelijkheden zijn en presenteerde je enkele voorbeeldsites. De prijs was goed, het gevoel uitstekend en dus ging je voor ons aan de slag. Binnen een mum van tijd presenteerde je een eerste opzet en mijn mond viel meteen open van verbazing! Ieder zijn vak natuurlijk, maar dit vond ik werkelijk fantastisch! Na het toevoegen van onze foto's en een paar tekstuele aanpassingen kon de website "live" gaan. Het hele traject heeft slechts anderhalve maand in beslag genomen. Complimenten voor je werk, expertise en je inzet. Wij zijn zeer tevreden en kunnen OVK Webdesign van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groeten,
Van de Ree & Partners Financiële Diensten
Edwin Steffers, hypotheekadviseur

 

Referenties en het laatste nieuws

Website Boonstra Brillen

Voor Boonstra Brillen uit Apeldoorn hebben we op verzoek van de klant de huidige website nagebouw... Lees meer »

WijnZinnig Gendt

WijnZinnig in Gendt heeft een nieuwe website. Na problemen bij de oude provider zijn ze overgesta... Lees meer »

Van de Ree & Partners

Van de Ree & Partners, uw partner voor hypotheken en verzekeringen. Diut bedrijf gevestigd in Hui... Lees meer »

De Koekenbakkers

Voor dit bedrijf uit Bovensmilde (Dr) hebben we een maatwerk website gemaakt. Lees meer »

Zalencentrum De Valom

Zalencentrum de Valom heeft OVK webdesign gevraagd om het beheer van de website over te nemen. Lees meer »

Onze mogelijkheden