Wat klanten vinden van onze service

 

Schrijf een bericht

OVK Webdesign heeft voor Juist Juristen een goede nieuwe website gerealiseerd. We zijn blij met het resultaat en de korte lijnen met Berry tijdens het ontwikkelproces. Berry bedankt!
OVK Webdesign heeft ook onze nieuwe website gerealiseerd waarmee we weer helemaal bij zijn. OVK is een echte specialist die in het gehele proces vanaf ontwerp tot realisatie meedenkt. Berry Asselman weet wat hij doet en waar hij het over heeft, duidelijk, flexibel, geweldige service en een mooi resultaat.
Nogmaals bedankt Berry.


HWE City & Park B.V.
In een sprint naar de opening van onze B&B, sprintte Berry met ons mee. Met snelle reacties en goede vragen, bouwde hij voor ons een website die uitstraalde wat wij in gedachten hadden, rust, aandacht en professionaliteit.
Het was erg fijn samenwerken met iemand die mee en vooruit denkt.
Dank hiervoor!
Dankzij de heel persoonlijke benadering van Berry, heb ik in korte tijd een website (www.lolkemaadventures) kunnen neerzetten die echt bij mij en mijn diensten past.
Berry is erg snel met reageren op vragen en verzoeken.
Top!!
OVK Webdesign heeft voor ons een nieuwe website gerealiseerd met handige nieuwsbriefmodule. Gekoppeld aan een nieuwe laptop en office 365 is WijnZinnig Gendt weer helemaal up to date.
Een geweldige support van Berry Asselman heeft ervoor gezorgd dat wij nu zelf de website kunnen aanvullen met berichten en agendapunten. Duidelijke uitleg, korte lijnen, super service en een prachtig eindresultaat.
Complimenten voor OVK Webdesign!
Met vriendelijke groeten,
Guido Lenting
WijnZinnig Gendt
Met dank aan Berry heb ik inmiddels de website www.schoolpoint.nl weer in een geheel nieuw en fris jasje zitten. Makkelijk in het gebruik en in overleg met Berry is (bijna) alles mogelijk.
Na dit succesverhaal en enorm fijne response van mijn klanten dan ook een 2e business in samenwerking met Berry online gekregen: www.displaypunt.nl. Deze webshop is zeer eenvoudig bij te houden en overzichtelijk voor mijn klanten. Mocht ik ergens niet uitkomen dan is Berry altijd snel bereikbaar en welwillend te helpen.
Berry heeft mijn bedrijfssite www.verderingesprek.nl opgezet. Ik ben heel tevreden met het resultaat. De site wordt door de meeste mensen als professioneel, overzichtelijk en mooi ervaren. Berry is een rustige en aangename professional, die voortvarend aan de slag gaat. Het contact met hem is laagdrempelig en hij reageert snel op verzoeken. Dit leidt tot een prettige en productieve samenwerking. Berry weet zijn diensten goed toe te lichten en is heel transparant en betrouwbaar in zijn aanpak. Ik beveel de diensten van Berry en OVK dan ook in goede vertrouwen aan.
Ik heb Berry als zeer betrokken, deskundig, service-gericht en pro-actief ervaren. Net twee weken online en al heel wat complimenten gekregen over de mooie uitstraling van de website. Een aanrader dus!
Berry is al weer een aantal jaren mijn steun en toeverlaat. Hij heeft net mijn website weer verbouwd. Het ziet er weer prachtig uit, en vooral ook goed vindbaar voor mijn potentiële klanten. Ik ervaar Berry als zeer betrouwbaar. Hij komt zijn afspraken altijd na. Als het even niet lukt of gaat passen geeft hij dat ook aan. Kortom, ik ben blij met onze samenwerking.
Wij zijn zeer tevreden met onze website van OVK webdesign. We zijn nu een jaar actief en hebben inmiddels veel reacties gehad over hoe professioneel de uitstraling is. Daarnaast is de service van Berry uitstekend. Naast het goede advies en begeleiding is het hem nooit teveel om iets extra's voor je te doen. Ook allemaal op basis van service! Helemaal top en ik kan OVK Webdesign aan iedereen aanraden die een goede website wilt.

 

Klantreactie HWE City & Park

OVK Webdesign heeft ook onze nieuwe website gerealiseerd waarmee we weer helemaal bij zijn. Lees meer »

Website Boonstra Brillen

Voor Boonstra Brillen uit Apeldoorn hebben we op verzoek van de klant de huidige website nagebouw... Lees meer »

WijnZinnig Gendt

WijnZinnig in Gendt heeft een nieuwe website. Na problemen bij de oude provider zijn ze overgesta... Lees meer »

Van de Ree & Partners

Van de Ree & Partners, uw partner voor hypotheken en verzekeringen. Dit bedrijf gevestigd in Huis... Lees meer »

De Koekenbakkers

Voor dit bedrijf uit Bovensmilde (Dr) hebben we een maatwerk website gemaakt. Lees meer »

Zalencentrum De Valom

Zalencentrum de Valom heeft OVK webdesign gevraagd om het beheer van de website over te nemen. Lees meer »

Fysiotherapie Fitpunt Bemmel

In september bestaat Fysiotherapie Filtpunt 15 jaar. Dat vierden ze op zondag 18 september met ee... Lees meer »

Concrete Designers

Vandaag is de website van Concrete Designers live gegaan. Het logo is door Buro Arnhem Zuid ontwo... Lees meer »

Memora uitvaartverzorging

Beste Berry, ontzettend bedankt voor de geweldige site die je gebouwd hebt. Ik kijk terug op een... Lees meer »

Mobiel vriendelijke website

Google gaat voortaan in de beoordeling van een website, meenemen hoe vriendelijk de website werkt... Lees meer »

Alles voor je website

responsive website
Responsive websites
websites geschikt voor mobiel en tablet
website met cms systeem
Website met een CMS systeem
een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem
webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie
laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.
E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

Nieuws

Klantreactie HWE City & Park

OVK Webdesign heeft ook onze nieuwe website gerealiseerd waarmee we weer helemaal bij zijn. OVK is een echte specialist die in het gehele proces vanaf ontwerp tot realisatie meedenkt. Berry Asselman weet wat hij doet en waar hij het over heeft, duidelijk, flexibel, geweld... Lees meer »

Bent u klaar voor AVG?

Vanaf 25 mei geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De Autoriteit Persoonsgegevens biedt handige hulpmiddelen om u te helpen. Met deze regelhulp van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) krijgt u in 10 stappen een beeld van waar u aan kunt werken om goed voorber... Lees meer »

Website Boonstra Brillen

Voor Boonstra Brillen uit Apeldoorn hebben we op verzoek van de klant de huidige website nagebouwd en gekoppeld aan ons CMS systeem. Samen met en SEO specialist hebben we gekeken naar de mogelijkheden van het systeem om zo de optimalisatie voor google goed te organiseren. Lees meer »Meer nieuws