MAXI CMS en uitbreidingen

MaxiCMS is een Content Management Systeem (CMS). Met MaxiCMS kan de eigenaar van de website de inhoud zelf aanpassen. Hiervoor is geen kennis van websites nodig. De pagina's kan je eenvoudig bewerken: Met dit systeem kan je zelf makkelijk de pagina's bewerken, nieuwsberichten toevoegen, fotoalbum plaatsen of een nieuwsbrief  versturen. Het systeem wordt persoonlijk aan je uitgelegd.

 

Zoekmachine vriendelijk CMS

Er komt veel bij kijken om goed te scoren in Google. MAXI CMS zorgt voor de best mogelijk techniek en snelheid van je website. Daarnaast zijn de teksten op je website erg belangrijk.

CMS is altijd up-to-date

Wij zorigen ervoor dat uw CMS  altijd up-to-date is. De updates zijn inbegrepen in het websitebeheer abonnement. Je hebt er dus geen omkijken naar en je kunt altijd de nieuwste functies en laatste browsers gebruiken.

Beveiliging van uw CMS

MaxiCMS wordt periodiek volledig gecontroleerd door externe specialisten. Zo kunnen wij je de best mogelijke beveiliging bieden. het is een gesloten systeem en niet een open source systeem waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze gehackt wordt vrij groot is. Een open source systeem als bijvoorbeeld Wordpress of Joomla leveren we daarom niet. Te onveilig, teveel onderhoud.
Wij hebben heel bewust een keuze gemaakt voor MAXI CMS. 

 

 
 
 
 

Google Analytics
Bekijk uitgebreide statistieken. Onder andere: dag, maand, pagina, verwijzigingen uit zoekmachines.
google analytics
Nieuws
Plaats nieuws-items op uw website of gebruik deze uitbreiding als blog.
nieuws
Google maps
Eenvoudig invoegen van Google Maps kaarten in uw pagina's. Direct ingeven van een bedrijfsnaam, plaatsnaam of internet-link.
google maps
YouTube
Eenvoudig video's van YouTube in uw website opnemen.
youtube
Gastenboek
Geef uw bezoekers de mogelijkheid om een bericht achter te laten op uw website. Berichten kunnen eenvoudig worden beheerd en verwijderd.
gastenboek
Slider
Beheer eenvoudig de teksten en afbeeldingen van sliders op uw website.
slider
Fotoalbums
Foto's toevoegen aan uw website is heel eenvoudig..
fotoalbums
Veelgestelde vragen
Geef uw bezoeker een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden.
veel gestelde vragen
Twitter
Uw laatste Tweets laten terugkomen op uw website.
twitter
 • Herman en Bianca | De Buitenpoort

  Door de inspanningen van OVK webdesign, staat er weer dijk van een site waar wij jaren mee vooruit kunnen.De service is snel en persoonlijk.

  Herman en Bianca | De Buitenpoort
 • Jan Willem van Dalen | Gebruikte Bus

  ‘Berry is een absolute aanrader, hij heeft er alles aan gedaan om er niet alleen een mooie maar vooral ook een logische site van te maken.'

  Jan Willem van Dalen | Gebruikte Bus
 • Opdrachtgever | Kilsdonk Nijmegen

  Kilsdonk staat al meer dan 100 jaar garant voor de productie van luxe verpakkingen. Verpakkingen voor geschenken en high end special products.

  Opdrachtgever | Kilsdonk Nijmegen
 • Opdrachtgever | Sixty Fruits

  Wij geven Deens design meubels een tweede leven. Originele retro dressoirs uit de jaren 50/60, tafels, stoelen en andere vintage meubels worden door ons vakkundig gerestaureerd.

  Opdrachtgever | Sixty Fruits