Microsoft Office 365....Ook voor MAC

Bij de aanschaf van de website is het ook belangrijk de mail goed te regelen. Standaard leveren we basismail met POP3 accounts, maar je kan ook kiezen voor office365. Dit biedt vele mogelijkheden en kan op meerdere werkplekken gebruikt worden. Er zijn diverse varianten. Voor een scherp tarief leveren we al Webmail Only bij onze websites. En in combinatie kunnen we de overige pakketten extra scherp aanbieden. Heb je geen website via OVK webdesign? Geen probleem, ook dan kunnen we office365 regelen. Voor prijzen en mogelijkheden kun je het beste even contact opnemen.

Overal toegang tot uw mail via internet of mobiele telefoon...

tegenwoordig is mail niet meer weg te denken. Iedereen maakt er gebruik van. Bij al onze Website beheer pakketten leveren wij uiteraard een aantal mailadressen naar wens die netjes (binnen de regio) ter plaatse kan worden ingesteld. Deze zogenaamde POP mailadressen worden dan opgehaald door een e-mail programma zoals Outlook, thunderbird of Livemail. Outllook is zakelijk gezien het meest gebruikte programma. ook is het mogelijk om de mail op je telefoon te installeren.

Microsoft Office365 zakelijk gebruiken?

Toch kan het voorkomen dat het mailpakket wat wij leveren niet voldoende ruimte biedt om bijvoorbeeld veel te bewaren. Of misschien vindt je het prettig dat je de mail via een App op je tablet of telefoon kan bekijken. Dat de mail via de verschillende apparaten automatisch worden gesynchroniseerd.Bij het uitgebreide pakket worden programma's zoals Excel, Word, Outlook en Powerpoint  meegeleverd voor het gebruik op maximaal 5 apparaten. Wij kunnen deze pakketten aanbieden.  Maar heeft u al een eigen ICT-er? Geen probleem. Ook dan regelen we dat het gekoppeld wordt met de website.

Voordelen

  • Altijd en overal in verbinding blijven
  • Informatie is altijd en overal up-to-date
  • Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat je ook werkt.
  • eenvoudige planning In gedeelde agenda’s kun je altijd zien wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn. Plannen is eenvoudig en zo probleemloos mogelijk. Altijd en overal.
  • uw mobiel gegevens beschermen. Geen paniek als je je telefoon kwijtraakt. Met Office 365 kun je de gegevens vanaf afstand wissen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

Office 365 compleet of mail only

Overal werken met de vertrouwde hulpprogramma´s

Met Office 365 beschik je over de toepassingen waarmee je vertrouwd bent en heb je altijd toegang tot je bestanden, altijd up-to-date. Dus online of offline, achter je bureau of onderweg, vanaf je pc, Mac, iPad®, Android-tablet of telefoon heb je altijd en overal toegang tot de gegevens die je nodig hebt.

De volledige Office-bureaubladversie installeren

Met de vele Office 365-abonnementen kun je de laatste volledige Office-toepassingen op je apparaten installeren, zodat je zowel offline als online kunt werken.

Alles eenvoudig beheren

Office 365-toepassingen zijn altijd up-to-date en kunnen eenvoudig worden gebruikt en beheerd. Je hebt dus meer tijd om je op je werk te concentreren.


Deel deze pagina:
© 2024 OVK webdesign | Websites voor iedere ondernemer

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Privacy | alle prijzen zijn excl BTW