Met overspANNE op zoek naar de ontspanning. Met overspANNE op zoek naar de ontspanning.

Voor Anne van Munster van OverspANNE hebben we een website gebouwd aan de hand van één van onze vaste ontwerpen.
Samen hebben we gekeken naar de wensen en het ontwerp is daarop aangepast. De scherpe hoeken zijn vervangen door rondingen die het een compleet eigen look en feel geven. Het logo is ontworpen door onze vaste vormgever Harold Eltink van Plaats55 uit Gendt.

Bezoek de website: www.overspanne.nl

Over OverspANNE
Ik ben Anne. Ik heb vele jaren binnen een grote zorgorganisatie gewerkt, waarvan de laatste 12 jaren als leidinggevende. Daar is mijn ervaring met coaching begonnen. Op individueel niveau op zoek gaan naar, waar ligt je kracht, wat heb je nodig, wat weerhoud je?

Ik loop graag een stukje met je mee. Ik luister en kijk met je mee wat er speelt en confronteer je met wat ik zie en hoor.
Als mens hebben we over het algemeen de neiging om beter voor een ander dan voor jezelf te zorgen. Dat werkt vaak op het werk niet anders. Daarnaast vinden we hard werken leuk, dat geeft voldoening. Dat werkt alleen als je ook voldoende rustmomenten inbouwt. Van hard werken worden we niet ziek, maar van te weinig rust nemen kan ons lichaam en geest overbelast raken. We vinden het lastig om goed voor onszelf te zorgen.

Ik help je daar graag bij.


Naar het overzicht
© 2022 OVK webdesign | Websites voor iedere ondernemer

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Privacy | alle prijzen zijn excl BTW