Zorg Centraal Nederland

Voor Zorgcentraal Nederland hebben we een nieuwe website gemaakt. 

www.zorgcentraalnederland.nl

meer over Zorg Centraal Nederland

Zorg met de hoofdletter JIJ. Zorg Centraal Nederland

Hoewel onze naam misschien simpel lijkt, zit er wel een gedachte achter. Zorg kan weliswaar verschillende dingen betekenen, het is wel wat bij ons in het middelpunt staat. Het staat centraal in onze dienstverlening, maar ook vooraan. Omdat we ongeveer in het midden van Nederland zitten, maar wel in/voor heel Nederland werken is de naam Zorg Centraal Nederland voor mij en mijn team een logische.

Clichés houden we hier niet van, we leveren ook geen standaard zorg.

Voordat ik het bedrijf op 12 september 2012 begon, werkte ik jarenlang bij verschillende zorgorganisaties. Ik heb daar veel dingen gezien en jammer genoeg ook op vele manieren hoe het in mijn ogen niet moet. Hoe het bijvoorbeeld mis ging met PGB’s, de vele managementlagen en de enorme bureaucratie. Dat nam ik allemaal mee in mijn eigen bedrijf. Bij ons hoor je je vooral mens te voelen, geen cliënt. Een naam, geen nummer. Bij ons ben jij JIJ. Met hoofdletters, inderdaad.

Jij hebt de regie

Ons streven is om je te proberen te begrijpen. Om je te leren begrijpen. Waar heb jij behoefte aan? Waar heb je hulp bij nodig? En waar kunnen we je vrij spel bij geven? Jij hebt de regie. Jij bepaalt waar we je mee (moeten) helpen, maar ook waarmee we je los kunnen laten. Wat je zelf wilt doen. Daarbij houden we natuurlijk wel rekening met regels, privacy en met de goede zeden.

Op deze website vertellen wij als team-ZCN hoe we werken, voor wie we werken en waarom we zo ontstellend veel plezier en voldoening uit ons werk halen. We hopen dat je hierdoor het gevoel krijgt dat je welkom bent bij ons. Dat je bij ons jezelf mag zijn.

We wijzen niet met onze vingers, maar reiken je de hand. Geven je een schouderklopje. Beuren je op, bieden een luisterend oor en samen zorgen we er stap voor stap voor dat jij je prettiger gaat voelen en prettig blijft voelen.

Jouw thuis

We helpen je dan ook niet alleen door je een thuis te bieden of door zorg te verlenen. We zijn er voor je om je te helpen met het vinden van werk of een vrijetijdsbesteding. Voor als je vragen hebt. Voor als je raad nodig hebt bij je soms turbulente leven. We kennen jouw situatie uit de praktijk en daar waar nodig binden we samen de strijd aan met de soms stroeve regels in de zorg.

Daar staan wij als Zorg Centraal Nederland voor. Daar sta ik als trotse eigenaar van dit mooie bedrijf voor.

Karima Bahri
Directeur Zorg Centraal Nederland

Naar het overzicht
responsive website
Websites vanaf €599,-

websites geschikt voor mobiel en tablet

 

website met cms systeem
Website met een CMS systeem

een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem

 

webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

 

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie

laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.

 

E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

 

Nieuws

Zorg Centraal Nederland

Voor Zorgcentraal Nederland hebben we een nieuwe website gemaakt. www.zorgcentraalnederland.nl meer over Zorg Centraal Nederland Zorg met de hoofdletter JIJ. Lees meer »

Partyservice Milder Nijmegen

Met trots presenteren we de nieuw website van Party Service Milder. Met de door ons compleet opnieuw gemaakt Salesmodule is het eenvoudig om de heerlijkste broodjes en meer... Lees meer »

Tim van Stuijvenberg

Voor de lekkerste olliebollen en nog veel meer anders lekkers ga je naar de Gebakkramen van Tim van Stuijvenberg in Huissen. Met een vaste standplaats bij de Welkoop en de... Lees meer »Meer nieuws