Website laten maken: dure grap of betaalbaar?

Website laten maken: dure grap of betaalbaar?

Als je een moderne onderneming hebt, dan heb je een website nodig. Al is het alleen maar om mensen een indruk te laten krijgen van datgeen je hen te bieden hebt of ervoor te zorgen dat je contactgegevens makkelijk opgezocht kunnen worden. Een website laten maken die past bij je bedrijf is belangrijk voor de uitstraling van je onderneming.

Waarom de uitstraling van je website belangrijk is

Onder elke mail die jij of je medewerkers versturen, op jullie visitekaartjes en op jullie brochures wordt je website vermeld. De kans dat erop gekeken wordt is dus vrij groot. Daarom is het belangrijk dat je website er goed uit ziet. Dat het je onderneming weergeeft. Dat het overzichtelijk en modern oogt. Er zijn trends in het uiterlijk van websites. Hierdoor is snel in te schatten hoe oud de website is. Een website ‘uit het jaar nul’ komt ongeïnteresseerd over. Als je niet veel om je website geeft, geef je dan wel om de bezoekers van je website, dus om je klanten? Dat is iets om over na te denken.

Hoe kies je de websitebouwer om je website te laten maken?

Er zijn genoeg websitebouwers in uiteenlopende prijsklassen. De keus is daarmee best lastig. Een goede website hoeft niet duur te zijn, terwijl deze toch aan alle belangrijke voorwaarden voldoet.

Belangrijke voorwaarden zijn:

- Moderne uitstraling passend bij de onderneming
- Overzichtelijk
- Zelf aan te passen
- Veilig
- Snel

Het is belangrijk dat de websitebouwer zich kan verplaatsen in de ondernemer en de bezoeker. Dat de routing klopt, zodat de bezoeker snel vindt waar ie naar op zoek is (of niet vindt, omdat jij datgeen niet te bieden hebt).

De voorwaarden veilig en snel hangen direct samen met de hosting. 

Wat ik jou als websitebouwer te bieden heb

Als websitebouwer zet ik mijn ervaring in om een moderne, veilige en snelle website voor jou te maken die past bij je onderneming en aantrekkelijk is voor je klanten. Doordat je uit verschillende templates kan kiezen, die ik vervolgens helemaal aanpas qua uitstraling, kan ik de prijs laag houden. Daarnaast kun je kiezen voor maatwerk. De teksten voor op je nieuwe website lever je aan, die plaats ik voor je. Bij oplevering heb je daarmee een complete website die direct live kan. Zowel bij de templates als de op maat gemaakte websites kun je zelf de teksten aanpassen en aanvullen.

Het belang van goede teksten

De uitstraling is hetgeen de bezoeker het eerste zien op je website. De teksten leiden je bezoekers naar datgeen je te bieden hebt en naar je Call to Action. De teksten zetten je bezoekers aan tot actie, tot bestellen of contact opnemen.
Als je website er alleen is om ‘iets te hebben’ zodat mensen die jullie al kennen nog iets op kunnen zoeken, dan zijn de teksten niet zo belangrijk. Maar als je je Zichtbaarheid wilt vergroten, dan spelen er andere zaken mee. Dan moet er rekening gehouden worden met de SEO, oftewel de vindbaarheid via Google. Dan is het belangrijk dat er blogs op de website komen, dat er regelmatig nieuwe blogs bij komen en dat deze gepromoot worden via sociale media. Kortom: als je wilt dat je website gevonden wordt, dan is het belangrijk om een vakkundige tekstschrijver in te schakelen. Een tekstschrijver die verstand heeft van SEO en van Zichtbaarheid. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Wil je een betaalbare website laten maken? Bekijk dan de templates en neem contact met mij op.

Naar het overzicht
responsive website
Websites vanaf €599,-

websites geschikt voor mobiel en tablet

 

website met cms systeem
Website met een CMS systeem

een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem

 

webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

 

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie

laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.

 

E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

 

Nieuws

Zorg Centraal Nederland

Voor Zorgcentraal Nederland hebben we een nieuwe website gemaakt. www.zorgcentraalnederland.nl meer over Zorg Centraal Nederland Zorg met de hoofdletter JIJ. Lees meer »

Partyservice Milder Nijmegen

Met trots presenteren we de nieuw website van Party Service Milder. Met de door ons compleet opnieuw gemaakt Salesmodule is het eenvoudig om de heerlijkste broodjes en meer... Lees meer »

Tim van Stuijvenberg

Voor de lekkerste olliebollen en nog veel meer anders lekkers ga je naar de Gebakkramen van Tim van Stuijvenberg in Huissen. Met een vaste standplaats bij de Welkoop en de... Lees meer »Meer nieuws