Seo optimalisatie

SEO optimalisatie

Is het proces om de website te optimaliseren voor zoekmachines, specifiek voor het onbetaalde gedeelte van de resultaten. Deze resultaten worden ook wel de ‘natuurlijke’ of  ‘organische’ zoekresultaat genoemd. In het algemeen zal een website die hoger en vaker in de zoekmachines wordt getoond ook meer bezoekers naar de website trekken. SEO richt zich op verschillende zoekmogelijkheden en zoekmachines zoals Google.

MaxiCMS biedt diverse mogelijkheden om de SEO van je site te optimaliseren. Een aantal van deze mogelijkheden hebben we al voor je gedaan op het moment dat we je site gebouwd hebben. Maar andere mogelijkheden kun je als klant zelf eenvoudig uitvoeren. 

Om met SEO aan de slag te gaan is het op de eerste plaats natuurlijk makkelijk om te weten wat SEO precies is. OVK partner Fuzzy Logic organiseert regelmatig Powershots (korte, interactieve kennissessies) over marketing en communicatie onderwerpen zoals SEO.

 

10% korting voor OVK klanten op een Powershot 

Op maandag 13 november aanstaande wordt er een Powershot over SEO basics gegeven. Deze sessie is ideaal voor mensen die nog niets van SEO afweten maar er wel mee aan de slag willen  Alle belangrijke termen worden op eenvoudige wijze uitgelegd en je krijgt tips te horen om zelf met SEO aan de slag te gaan. Op www.thepowershots.nl kun je alles lezen over deze Powershot en uiteraard kun je via deze site je ook aanmelden.
Voor OVK klanten geldt dat je een korting krijgt van 10% op deze Powershot. Vul hiervoor op het aanmeldformulier bij referentie ‘OVK-klant’in.

 

Een rapport over je website voor slechts €90,00 ex btw

 

Ben je al bekend met SEO (of heb je de Powershot gevolgd) en wil je concrete tips hebben over hoe je jouw site kan optimaliseren? OVK en Fuzzy Logic maken gebruik van een bijzondere tool om dit in kaart te brengen. Met deze tool kunnen wij je website tot in detail analyseren en je concrete tips en opdrachten geven waarmee je aan de slag kan. Deze tips krijg je in de vorm van een uitgebreid rapport (wat is de status nu/wat zijn de verbeterpunten) en een handleiding (waarin stap voor stap wordt toegelicht hoe je je site verbeteren). De kosten voor dit rapport zijn €90,- ex. btw 

Geen tijd of zin maar toch de SEO aanpakken? Uiteraard is het ook mogelijk om bij de verbeterstappen de hulp in te roepen van OVK en Fuzzy. Op basis van het rapport kunnen we je een duidelijke offerte geven.

 

Lees hier de ervaring van OVK klant Memora over haar ervaringen met het rapport:


“Enige tijd geleden hebben jullie de dienstverlening uitgebreid met SEO. Jullie hebben een kritische analyse gemaakt hoe mijn vindbaarheid van mijn bedrijf, Memora Uitvaartverzorging, op internet verbeterd kon worden. Dit leverde een rapportage op detailniveau op. Ik, digibeet, raakte in paniek en wist niet wat ik hiermee moest. Ik nam contact met jullie op en stap voor stap hebben jullie mij in duidelijke taal uitgelegd wat ik zelf kon doen en wat jullie voor een betere vindbaarheid op internet konden doen. Ook was het helder welke kosten hiermee gepaard gingen. Dit heeft geresulteerd in een prettige samenwerking. Iedere keer een tussentijdse terugkoppeling op basis van een maandrapportage met eventuele actiepunten. Verder heeft Bianca tijd geïnvesteerd om mij uit te leggen welke acties ik zelf kon ondernemen, die ik inmiddels heb opgepakt. Door een stukje scholing ben ik nu zelf in staat om actief te zijn en mijn vindbaarheid verder te optimaliseren. De service, het geduld en de professionaliteit staan op een hoog niveau bij jullie. De bereikbaarheid en jullie prettige manier van communiceren zorgt ervoor, dat ik als klant, op ieder moment van de dag in contact kan komen met jullie. Pas nadat alle vooraf besproken werkzaamheden en zelfs meer, door jullie waren uitgevoerd is de eindfactuur verzonden. Ik wil jullie hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het geduld.”

 

Ja ik wil ook een rapport laten maken

Ik wil graag een rapport voor €90,00 ex btw (verplicht)
ja
nee

* Deze velden zijn verplicht.
Naar het overzicht
responsive website
Websites vanaf €599,-

websites geschikt voor mobiel en tablet

 

website met cms systeem
Website met een CMS systeem

een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem

 

webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

 

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie

laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.

 

E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

 

Nieuws

De Brood Bar Buitenpoort

Wat een mooi resultaat! Samen met de klant de website gemaakt en vormgegeven. De website die als doorgeefluik dient om broodjes te kunnen bestellen op de aparte bestelsite. Lees meer »

Nieuwe webshop Dogs & Co staat live!

Wat een mooie webshop is dit geworden zeg. De klant was al in het bezit van een mooie website Puggle & Co. Deze website werd na een aantal jaar uitgebreid naar een eenvoudi... Lees meer »

Occasions tonen op je website? Dat kan nu voordelig en eenvoudig!

OVK webdesign introduceert Mobilox. Voor bedrijven die hun occasions willen tonen op de website gebruikt OVK webdesign nu ook Mobilox. Lees meer »Meer nieuws