Moderne, betrouwbare en betaalbare website onmogelijk?

Je website is belangrijk voor je onderneming. Het is vaak het eerste wat potentiële opdrachtgevers/ kopers zien van je bedrijf. Daarom moet je website aan veel voorwaarden voldoen. Doorgaans stijgt de prijs naarmate je meer wensen hebt/ eisen stelt aan je website. Waar ligt jouw grens?

Betaalbare websites: die maakt mijn neefje!

Om een betaalbare website te krijgen, wordt vaak besloten om deze zelf te maken of te laten maken door een kennis/ neefje/ enz.. Deze kan er best goed uit komen te zien. Een website is echter meer dan een online brochure. Denk maar eens aan de routing, blogs en de SEO. Een goede website vormt de basis voor alle communicatie uitingen. Op die manier verdien je je website terug doordat het je klanten oplevert. De prijzen voor het ontwikkelen van een website lopen vaak snel op. Duurder is echter niet altijd beter.

Het belang van een moderne website

Soms kom je tijdens het googelen hele oude websites tegen. Websites die ‘er niet uit zien.’ Dat geeft direct een indruk over de onderneming: ze gaan niet met de tijd mee en ze hechten er geen waarde aan hoe ze over komen op nieuwe bezoekers. In de loop der jaren zijn er diverse ontwikkelingen geweest in het uiterlijk van de website. De kunst is om een website te maken die over een aantal jaren er nog steeds goed uitziet. En die eenvoudig aangepast kan worden. Maar wat het allerbelangrijkste is, is dat je website past bij je onderneming. Dat het een weerspiegeling is van je bedrijf. Dat het je doelen en visie weergeeft.

Wat maakt een website betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een website begint al bij de basis, bij de servers waar de website op draait en het systeem waarmee de website gebouwd wordt. Als je een systeem/ programma gebruikt wat heel vaak gebruikt wordt, dan is de kans om gehackt te worden groter dan wanneer je website door middel van een weinig gebruikt programma gemaakt wordt. Betrouwbaarheid is echter ook dat je website het altijd doet, altijd te vinden is en een goede laadsnelheid heeft. Dit zijn zaken die je direct klanten kunnen kosten als ze niet in orde zijn.

Een moderne, betrouwbare en betaalbare website is zéker mogelijk

Jaren geleden liep ik al tegen dit probleem aan: óf je kreeg een betaalbare website, óf je kreeg een goede en betrouwbare website. Daarom ben ik gaan zoeken en gaan ontwikkelen totdat ik het juiste programmeersysteem, betrouwbare servers en een aantal moderne templates had. Hiermee is het mogelijk om moderne en betrouwbare websites voor een scherpe prijs te maken. Websites die aan heel veel wensen en eisen voldoen. Systemen die het mogelijk maken om betaalbare websites geheel naar wens te ontwikkelen. Websites waarbij je vooraf weet wat de kosten zijn, zonder (onaangename) verrassingen achteraf.


Bekijk de templates maar eens om een indruk te krijgen van de mogelijkheden of neem contact met mij op, zodat je aan kan geven wat je belangrijk vindt voor je nieuwe website.

Naar het overzicht
responsive website
Websites vanaf €599,-

websites geschikt voor mobiel en tablet

 

website met cms systeem
Website met een CMS systeem

een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem

 

webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

 

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie

laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.

 

E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

 

Nieuws

Nieuwe webshop Dogs & Co staat live!

Wat een mooie webshop is dit geworden zeg. De klant was al in het bezit van een mooie website Puggle & Co. Deze website werd na een aantal jaar uitgebreid naar een eenvoudi... Lees meer »

Occasions tonen op je website? Dat kan nu voordelig en eenvoudig!

OVK webdesign introduceert Mobilox. Voor bedrijven die hun occasions willen tonen op de website gebruikt OVK webdesign nu ook Mobilox. Lees meer »

OVK Webdesign gaat verhuizen!

Per 1 februari a.s. verhuizen wij ons kantoor vanaf Malburgsesluis 27 in Arnhem naar Handelstraat 12 in Huissen. Op dit adres zijn wij dan gevestigd samen met Mulder IT, wa... Lees meer »Meer nieuws