Een SSL certificaat voor mijn website? Dat heb ik niet nodig.

Een SSL certificaat (Secure Socket Later) zet je website om van http naar https of naar http/2. Je voegt een extra beveiliging toe voor je bezoekers doordat gegevens versleuteld verzonden worden. Op die manier zijn ze onleesbaar voor internetcriminelen. Zo lang je geen contactformulier op je website hebt staan of op een andere manier gegevens van je bezoekers verzamelt, ben je niet verplicht om je website te beveiligen.

‘Niet veilig’

Je bent het niet verplicht, maar het is verstandig om het wel te doen. Het komt namelijk niet goed over als er bovenaan je website ‘niet veilig’ staat. Het zal een groot deel van je bezoekers afschrikken en aanzetten om je website weg te klikken. Daarnaast vindt Google het belangrijk dat je website een https of http/2 beveiliging heeft. Dit komt ten goede aan je zoekresultaten.

Uitbreiding van het SSL certificaat met http/2 

Om websites sneller te maken, koppel ik het SLL certificaat aan het http/2 protocol. Websitebezoekers hebben doorgaans geen geduld om te wachten totdat je pagina geladen is en klikken door naar een andere website als het te lang duurt. Door dit protocol te gebruiken wordt de laadsnelheid aanzienlijk verkort. Daarbij maakt dit protocol je website nóg veiliger.

Hoe komt je bedrijf over bij je bezoekers?

Als er ‘niet veilig’ voor de URL van je website staat geeft het de indruk dat je niets om je website geeft, dat je ‘m niet bijhoudt. Dat je er al een tijd niet op geweest bent. Dat ‘ie dus oud nieuws bevat.
Je website wordt gezien als een afspiegeling van je onderneming. Een ‘onveilige website’ geeft een slechte indruk van je bedrijf en je werkzaamheden: als je niets om je website geeft, geef je dan wel om je producten of diensten? Geef je dan wel om je klanten?

Is dit de indruk die je bezoekers van je website wilt geven? Of ga je de investering doen om je website te beveiligen? Neem contact met mij op voor advies.

Naar het overzicht
responsive website
Websites vanaf €599,-

websites geschikt voor mobiel en tablet

 

website met cms systeem
Website met een CMS systeem

een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem

 

webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

 

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie

laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.

 

E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

 

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

 

Nieuws

Nieuwe webshop Dogs & Co staat live!

Wat een mooie webshop is dit geworden zeg. De klant was al in het bezit van een mooie website Puggle & Co. Deze website werd na een aantal jaar uitgebreid naar een eenvoudi... Lees meer »

Occasions tonen op je website? Dat kan nu voordelig en eenvoudig!

OVK webdesign introduceert Mobilox. Voor bedrijven die hun occasions willen tonen op de website gebruikt OVK webdesign nu ook Mobilox. Lees meer »

OVK Webdesign gaat verhuizen!

Per 1 februari a.s. verhuizen wij ons kantoor vanaf Malburgsesluis 27 in Arnhem naar Handelstraat 12 in Huissen. Op dit adres zijn wij dan gevestigd samen met Mulder IT, wa... Lees meer »Meer nieuws