Alle mogelijkheden om je site mobiel vriendelijk te maken.

Een website die mobiel vriendelijk is gebouwd wordt beter gevonden in Google!

Belangrijk in de overweging om een mobiel vriendelijke website te nemen is dat Google voortaan in de beoordeling van een website meeneemt hoe vriendelijk de website werkt op een mobiel apparaat. Logische stap aangezien meer dan de helft van de bezoekers tegenwoordig via mobiele apparaten het internet bezoekt. Het zal betekenen dat websites die beter leesbaar zijn op een mobiel apparaat, beter zullen scoren. Het is ook niet ondenkbaar dat de zoekresultaten op een mobiel, straks anders zullen zijn dan op een Desktop computer omdat hierin rekening wordt gehouden met het apparaat van de gebruiker. Laat je daarom goed informeren en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden om je website geschikt te maken.

RESPONSIVE TEMPLATE WEBSITES VANAF €599,00

Een website template is een kant-en-klaar website ontwerp. Wij zorgen dat het ontwerp wat je kiest aangepast wordt aan je huisstijl. Het logo zullen wij toevoegen. Al onze templates zijn responisve en dus voorbereid voor het gebruik op een mobiele telefoon of tablet. bekijk al onze ontwerpen Lees meer »

MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITE OP MAAT GEMAAKT VANAF €999,00

Uiteraard is het mogelijk om je website op maat te laten bouwen. Op basis van je persoonlijke wensen en onze expertise met betrekking tot het ontwerpen en realiseren van websites komen we dan samen tot het beste resultaat. neem eens kijkje bij ons portfolio welke klanten je voor gingen. Lees meer »

LOSSE MOBIELE WEBSITE? AL VANAF €149,00

Je kunt aan je huidige website, die nog niet geschikt is voor mobiel, een losse mobiele website koppelen in combinatie met ons nieuwe CMS systeem om zelf de website bij te houden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.. Lees meer »

HUIDIGE WEBSITE MOBIEL VRIENDELIJK MAKEN? DAT KAN VANAF €399,00

Je bent nog steeds tevreden met je huidige website. Toch wil je graag dat je website geschikt gemaakt wordt voor tablet en mobiel. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Lees meer »

Naar het overzicht

Alles voor je website

responsive website
Responsive websites
websites geschikt voor mobiel en tablet
website met cms systeem
Website met een CMS systeem
een website onderhouden kan iedereen met een CMS systeem
webwinkels
Webwinkel | Webshops

Deze elektronische verkoper slaapt nooit en is altijd beschikbaar

 

E-mail oplossingen
MS Office 365

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

Nieuwsbrief versturen
Nieuwsbrief versturen

nieuwsbrieven sturen om klanten te informeren en te binden

Webbeheer
Webbeheer

Ook al hebben we je website niet gebouwd wij kunnen je website wel beheren en wijzigingen doorvoeren aan de inhoud.

 

social media
Social media integratie
laat social media voor je werken
twitter, facebook, pinterest, linkedin etc.
E-mail oplossingen
E-mail oplossingen

Mail versturen en ontvangen. je kan niet zonder. Wij bieden diverse oplossingen

Website optimalisatie
Website optimalisatie SEO 

Wij verzorgen de basis SEO optimalisatie van je website. 

Nieuws

Klantreactie HWE City & Park

OVK Webdesign heeft ook onze nieuwe website gerealiseerd waarmee we weer helemaal bij zijn. OVK is een echte specialist die in het gehele proces vanaf ontwerp tot realisatie meedenkt. Berry Asselman weet wat hij doet en waar hij het over heeft, duidelijk, flexibel, geweld... Lees meer »

Bent u klaar voor AVG?

Vanaf 25 mei geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De Autoriteit Persoonsgegevens biedt handige hulpmiddelen om u te helpen. Met deze regelhulp van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) krijgt u in 10 stappen een beeld van waar u aan kunt werken om goed voorber... Lees meer »

Website Boonstra Brillen

Voor Boonstra Brillen uit Apeldoorn hebben we op verzoek van de klant de huidige website nagebouwd en gekoppeld aan ons CMS systeem. Samen met en SEO specialist hebben we gekeken naar de mogelijkheden van het systeem om zo de optimalisatie voor google goed te organiseren. Lees meer »Meer nieuws