Het laatste nieuws

Website Boonstra Brillen

Voor Boonstra Brillen uit Apeldoorn hebben we op verzoek van de klant de huidige website nagebouwd en gekoppeld aan ons CMS systeem. Samen met en SEO specialist hebben we gekeken naar de mogelijkheden van het systeem om zo de optimalisatie voor google goed te organiseren. Lees meer »

Nieuwe website Noten & Zo

Voor Martijn van Noten & Zo Zutphen hebben we een nieuwe website gemaakt. De website in stijl van de winkel van Noten& Zo is responsive opgebouwd met de mogelijkheid om een blog te schrijven. Dit in combinatie met ons CMS systeem waarbij je zelf eenvoudig de website kan o... Lees meer »

WijnZinnig Gendt

WijnZinnig in Gendt heeft een nieuwe website. Na problemen bij de oude provider zijn ze overgestapt naar OVK webdesign. Samen met Plaats55 ontwerpbureau uit Gendt zijn we aan de slag gegaan om van onze template "Holland" een mooi ontwerp te maken. Lees meer »

Van de Ree & Partners

Van de Ree & Partners, uw partner voor hypotheken en verzekeringen. Diut bedrijf gevestigd in Huissen aan de Karstraat was toe aan een ieuw website. Vol tevredenheid hebben we de website op basis van éé van onze templates vormgegeven. en de klant? Lees meer »

De Koekenbakkers

Voor dit bedrijf uit Bovensmilde (Dr) hebben we een maatwerk website gemaakt. Op basis van schetsen van de klant zelf zijn we er in geslaagd de site een compleet nieuwe look te geven. Ga voor de lekkerste koekjes op maat naar de website www.dekoekenbakkers.com Lees meer »

Seo optimalisatie

SEO optimalisatie Is het proces om de website te optimaliseren voor zoekmachines, specifiek voor het onbetaalde gedeelte van de resultaten. Deze resultaten worden ook wel de ‘natuurlijke’ of ‘organische’ zoekresultaat genoemd. Lees meer »

Rebo Reclame heeft een nieuwe website!

Voor Rebo Reclame hebben we een compleet niuewe website ontwikkeld. Samdexy maakte het ontwerp en OVK webdesign heeft de bouw gerealiseerd. De site is zowel voor tablet als mobiel geschikt en voorzien van ons "cloud" CMS systeem. Lees meer »

Zalencentrum De Valom

Zalencentrum de Valom heeft OVK webdesign gevraagd om het beheer van de website over te nemen. De website was gebouwd in Joomla, maar niet eenvoudig om te onderhouden. ook was de site al een keer gehackt waardoor de website niet beschikbaar was. Lees meer »

Fysiotherapie Fitpunt Bemmel

In september bestaat Fysiotherapie Filtpunt 15 jaar. Dat vierden ze op zondag 18 september met een open huis. Op deze dag lhebben ze vol trots hun nieuwe door Buro Arnhem Zuid gemaakt logo laten zien. Ook hebben we de complete folderlijn gemaakt. Lees meer »

Concrete Designers

Vandaag is de website van Concrete Designers live gegaan. Het logo is door Buro Arnhem Zuid ontworpen en de website is gebouwd op basis van een template design. Het bedrijf is gespecialiseerd in luxe beton en muur afwerking. Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Onze mogelijkheden