Het laatste nieuws

Seo optimalisatie

SEO optimalisatie Is het proces om de website te optimaliseren voor zoekmachines, specifiek voor het onbetaalde gedeelte van de resultaten. Deze resultaten worden ook wel de ‘natuurlijke’ of ‘organische’ zoekresultaat genoemd. Lees meer »

WijnZinnig Gendt

WijnZinnig in Gendt heeft een nieuwe website. Na problemen bij de oude provider zijn ze overgestapt naar OVK webdesign. Samen met Plaats55 ontwerpbureau uit Gendt zijn we aan de slag gegaan om van onze template "Holland" een mooi ontwerp te maken. Lees meer »

Van de Ree & Partners

Van de Ree & Partners, uw partner voor hypotheken en verzekeringen. Diut bedrijf gevestigd in Huissen aan de Karstraat was toe aan een ieuw website. Vol tevredenheid hebben we de website op basis van éé van onze templates vormgegeven. en de klant? Lees meer »

De Koekenbakkers

Voor dit bedrijf uit Bovensmilde (Dr) hebben we een maatwerk website gemaakt. Op basis van schetsen van de klant zelf zijn we er in geslaagd de site een compleet nieuwe look te geven. Ga voor de lekkerste koekjes op maat naar de website www.dekoekenbakkers.com Lees meer »

Rebo Reclame heeft een nieuwe website!

Voor Rebo Reclame hebben we een compleet niuewe website ontwikkeld. Samdexy maakte het ontwerp en OVK webdesign heeft de bouw gerealiseerd. De site is zowel voor tablet als mobiel geschikt en voorzien van ons "cloud" CMS systeem. Lees meer »

Zalencentrum De Valom

Zalencentrum de Valom heeft OVK webdesign gevraagd om het beheer van de website over te nemen. De website was gebouwd in Joomla, maar niet eenvoudig om te onderhouden. ook was de site al een keer gehackt waardoor de website niet beschikbaar was. Lees meer »

Fysiotherapie Fitpunt Bemmel

In september bestaat Fysiotherapie Filtpunt 15 jaar. Dat vierden ze op zondag 18 september met een open huis. Op deze dag lhebben ze vol trots hun nieuwe door Buro Arnhem Zuid gemaakt logo laten zien. Ook hebben we de complete folderlijn gemaakt. Lees meer »

Concrete Designers

Vandaag is de website van Concrete Designers live gegaan. Het logo is door Buro Arnhem Zuid ontworpen en de website is gebouwd op basis van een template design. Het bedrijf is gespecialiseerd in luxe beton en muur afwerking. Lees meer »

Webshop voor Kwekerij van de Pas

Bestel nu de mooiste vaste planten, perkplanten en Gaultheria & Helleborus direct via de nieuwe webshop van Kwekerij van de Pas. Alles wordt gekweekt in de eigen kwekerij. Met Passie en vakmanschap wordt er iedere dag hard gewerkt in de Kwekerij.Neem eens een kijkje op in... Lees meer »

Website Grafisch Kabinet

Voor het Grafisch Kabinet uit Arnhem hebben we website mogen bouwen. Op basis van één van onze fantastische ontwerpen en met behulp van Reynhard ontwerp & Communicatie en One Of Us marketring en communicatie hebben we er een geslaagde website van gemaakt. Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Onze mogelijkheden